Elérhetőségek:

ALFA LŐRINC Kft.
Telefon:70/603-5363
e-mail:alfalorinc@gmail.com

Vissza a főoldalra

Árak

Víz- és energiamegtakarítás

Milyen alkatrészt válasszunk?

Hogyan válasszunk szakembert?

Ajánlott linkek

teljeskörű helyszíni garancia

nemcsak a munkára, hanem az általunk beszerzett vagy értékesített anyagokra is.

Legfőképpen a látható szerelvények (zuhanykabin, csaptelep, wc-tartály, stb.) okozhatnak bosszúságot, hiszen sok, egyébként jól kinéző alkatrész mondja föl idő előtt a szolgálatot. Éppen ezért mi csak bevált termékeket vásárolunk, mert már tudjuk, mely termékeknél ritka a meghibásodás.

Ezért merünk teljeskörű, helyszíni garanciát vállalni a tőlünk származó munkára és anyagra. Vagyis, ha beépítünk valamit, és az meghibásodik, sem kiszállási díjat, sem munkadíjat, sem anyagköltséget nem számolunk fel az átadást követő 1 éven belül!

Hibás termék előfordulhat persze még a legjobb márkájú, mondjuk csaptelepnél is, de nem mindegy, hogy ennek esélye 1:1000-ez, 1:10-hez, vagy esetleg két év alatt az adott csaptelep garantáltan tönkremegy. Csaptelepet sokan árusítanak, és nem minden bóvli, ami szerény árfekvésű, ugyanakkor léteznek drágán árusított, jól kinéző kacatok is. Az ár tehát nem feltétlenül mérvadó, de azért ne várjuk, hogy 1999 forintért olyan mosdócsaptelepet kapunk, amit még az unokáink is használni fognak. Legfeljebb nem járunk vele annyira rosszul, ha valamivel több mint ötödannyi ideig húzza, mint egy 10.000 forintos, nem luxuskivitelű, de ismert márkájú darab.

Az ár csak egy része a terméknek

Ha Ön szeretné megvásárolni az alkatrészt


A honlapon található fényképek, szövegek bármilyen, nem magáncélú felhasználásához írásbeli hozzájárulásunk szükséges.