elérhetőségek

ALFA LŐRINC Kft.

Telefon:70/603-5363

e-mail:alfalorinc@gmail.com

Vissza a főoldalra

Garancia

Milyen alkatrészt válasszunk?

Hogyan válasszunk szakembert?

Víz- és energiamegtakarításAjánlott linkekkivitelezés

amikor még nem létező eszközöket építünk ki (pl. vezeték, még egy mosdó, radiátor, vagy komplett rendszer), a kiszállási díjat csak egyszer számítjuk fel, a munka első felmérésekor. Ezt a díjat a teljes munkadíjból levonjuk. A munkadíjat az Ön igényei alapján elkészített írásbeli (elektronikus vagy papíralapú) árajánlat írja le, amelytől felfelé való eltérés nem lehet.
A felmérés díja a kiszállási díj. Miért fizessen, amikor nem végzünk kézzelfogható munkát? Azért, mert a kiszállás ugyanúgy időbe és pénzbe (üzemanyagba, stb.) kerül, mint szereléskor. Ezt valakinek meg kell fizetnie. Vagy az fizet, aki végül megrendel mondjuk egy felújítást, másik négy ajánlatkérő helyett is, vagy mindenki azért fizet, amit megrendel (kér, igénybe vesz, stb.). Utóbbi talán igazságosabb, különösen a tényleges megrendelőkkel szemben.

áraink

szerviz szolgáltatás

amikor hibát hárítunk el, vagy egyszerűbb feladatokat elvégzünk egy-két óra alatt (pl. csap, wc-tartály csere), kiszállási díjat számítunk fel, amely munkaidőben (hétköznap 9 és 17 óra között) a következőképpen alakul:

Kiszállás:

Budapesten, Budaörsön, Biatorbágyon: 6000 Ft

Budakeszi, Diósd, Érd, Remeteszőlős, Solymár, Törökbálint: 8000 Ft

Budajenő, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Tinnye, Tök, Zsámbék: 10000 FtMunkadíj: az első megkezdett óra 8000 Ft, utána időarányosan 2000 Ft negyedóránként

Ezek az árak az áfát nem tartlamazzák. Munkaidőn kívül is végzünk szerelést egyedi igény és megállapodás alapján.

Ajánljuk viszont, hogy munkaidőben szereltessen, mert ha bármilyen anyagra szükség van, a beszerzés egyszerűbb, gyorsabb, emiatt olcsóbb.

Áraink a következő árlista kiadásáig érvényesek.

Egy-két példa tájékoztatásul, gyakran előforduló esetekben: - hagyományos, "tekerős", gumitömítéses csaptelep javítása hideg és meleg oldalon: 0,5-1 óra
- csaptelep cseréje: 0,5-1 óra
- vízóra csere két vízóránál lakáson belül: kb. 0,5-1 óra
- WC-csésze körüli folyások (öblítőcső, lefolyócső) megszűntetése 1-2 óra
- hagyományos WC-tartály szerelése 0,5-1 óra
- porcelán WC-tartály szerelése 1-1,5 óra
- mosogatógép bekötése, ha még nem volt azelőtt a mosogató alatt gép 1,5-3 óra
- mosogató szifon cseréje 1-1,5 óra
- mosdó szifon cseréje 0,5-1 óra

Fontos megjegyezni, hogy ezek a munkaidők a szerelésre vonatkoznak. Speciális anyagok beszerzésekor, ha az Ön lakóhelyéhez közel a kellő alkatrész nem beszerezhető, csak a magyarországi képviseletnél (egyes Geberit, Grohe, Hansgrohe, Teka, stb. alkatrészek tipikusan), akkor a beszerzés díja egy budapesti kiszállási díj, illetve az Ön ingatlanához, telephelyére történő ismételt kiszállást is meg kell fizetni. A beszerzést a kiszerelt mintadarab alapján Ön is elvégezheti, ezzel pénzt takaríthat meg.A honlapon található fényképek, szövegek bármilyen, nem magáncélú felhasználásához írásbeli hozzájárulásunk szükséges.